Kontakta oss här!
Wiktorson Hjälpmedel | Medicinskåp

Medicinskåp i Trä | Wiola


Medicinskåp WIOLA är idealisk för individuell förvaring av läkemedel. Medicinskåp WIOLA är anpassat för äldreboende, hemtjänst och särskilt boende. Ett träskåp för medicin ger ett varmare intryck och kan fås i det material som passar in med övriga detaljer och möbler i rummet. 

Vi skapar förutsättningar för funktionella och snygga lösningar som användare uppskattar. Alla våra medicinskåp har flyttbara hyllor, vilket innebär att skåpet kan få den utformning som passar bäst utifrån brukarens medicinbehov. WIOLA har flyttbara hyllor som enkelt ger plats för medicinförpackningar. Samtliga medicinskåp i trä från Wiktorson kan tillverkas i ett material och den färg som passar för er verksamhet och era lokaler. Några alternativ är björk, bok eller vitlackerat.

Medicinskåp WIOLA har plats för pärm framför hyllorna. Det kan också levereras med pärmfack eller plats för säkerhetsbox. Dörren används som delningsyta/skrivyta. Det innebär att medicinskåpet har små mått men rymmer mycket. Vårt flexibla träskåp för medicin finns även med fötter för placering på bänk eller bord. Då behöver inte medicinskåpet monteras på väggen utan placeras där det passar bäst. Det är lämpligt när medicinskåpet flyttas runt eller tillfälligt placeras hos brukare.

Medicinskåp Wiola

Vikt: 11 kg

Yttermått H x B x D:390 x 360 x 305 mm

Material:Melamin, björk el. vit-lack

Utrymme för pärm: Ja

Flyttbara hyllor:  4