Kontakta oss här!
Wiktorson Hjälpmedel | Förråd / Garage

Förråd Roller P


förråd roller p
Det nya ROLLER P erbjuder parkering för olika sorters hjälpmedel. ROLLER P används främst som rullatorgarage men fungerar även som förråd till rullstolar eller barnvagnar.

Förrådet har en högerhängd dörr med ett handtag för att enkelt kunna öppna och stänga dörren. Vi monterar lås från ASSA ABLOY för att det ska vara säkert. Det är enkelt att placera förrådet så att rullatorn blir lättillgängligt för den som verkligen behöver det. Ställ det på en plan yta och förankra det exempelvis. i marken. Det går även att beställa för att förankra i vägg. Då levererar vi den med till exempel en förmonterad ögla.
ROLLER P är byggt i galvaniserad och lackerad plåt som gör det både stabilt och tåligt. Väggar är tillverkade i en veckad plåt av typen liggande panel. Det ger extra stabilitet och det blir tålig mot väder och vind samt angrepp

Lagom för alla
Förrådet passar både stora och små rullatorer. Till exempel finns rollator Carl-Oskar från Human Care i fyra olika storlekar som alla ryms i ROLLER P. Tack vare den väl utnyttjade ytan ger det flera förvaringsmöjligheter. Den här produkten är främst till för individuell förvaring av hjälpmedel exempelvis vid hyresfastigheter där barnvagnar och rollatorer inte får förvaras i trapphuset.

Stabilt golv
Golvet är tillverkat i en kraftig plåt med minimal kant och där det även finns halkskydd där rullator ska parkeras i ROLLER P. Det ger stabilitet och gör det lättare att placera ROLLER P även om underlaget inte är helt plant.

Medicinskåp Förråd Roller P

Vikt: 46 kg

Höjd framkant: 1150 mm

Höjd bakkant: 950 mm

Djup: 950 mm

Bredd: 970 mm

Dörrbredd: 820 mm

Tak & väggar:  Galvaniserad lackerad stålplåt

Golv: Durkplåt

Dörr: Höger, Lackerad plåt

Lås: ASSA med 2 st nycklar