Det nya Roller P erbjuder parkering för olika sorters hjälpmedel. Roller P används främst  som rullatorgarage men fungerar även som förråd till rullstolar eller barnvagnar. Förrådet har en högerhängd dörr med ett handtag för att enkelt kunna öppna och stänga dörren. Vi monterar lås från ASSA ABLOY för säkerhets skull. Det är enkelt att placera förrådet så att rullator blir lättillgängligt för den som verkligen behöver det. Ställ det på en plan yta och förankra det t.ex. i marken. Det går även att beställa för att förankra i vägg. Då levererar vi t.ex. med en förmonterad ögla.
ROLLER P är byggt i galvaniserad och lackerad plåt som gör det både stabilt och tåligt. Väggar är tillverkade i en veckad plåt av typen liggande panel och det ger extra stabilitet och den blir tålig mot väder och vind samt tillgrepp.

 


 

Lagom för alla

Förrådet passar både stora och små rullatorer. T.ex. finns rollator Carl-Oskar från Human Care i fyra olika storlekar som alla passar i ROLLER P. Tack vare den väl utnyttjade ytan ger det flera förvaringsmöjligheter. Den här produkten är främst till för individuell förvaring av hjälpmedel t.ex. vid hyresfastigheter där barnvagnar och rollatorer inte får förvaras i trapphuset.

 

 

 

 

Stabilt golv

En kraftig plåt som golv där det även finns halkskydd ger en minimal kant när rullator ska parkeras i Roller P. Den ger stabilitet och gör det lättare att placera ROLLER P även om underlaget inte är helt plant.

 

 

 

 Produktblad Nya Förråd Roller P