Ta kontroll över låset, inga nycklar på vift

Det visar sig snart när vi pratar med personal inom våden att det finns en hel del nycklar att hålla reda på. Kanske är det nycklar på vift och som ingen vet var de är eller vem som har dem. En vardag många lever med personal som slutar och kanske glömmer att lämna tillbaka nycklar eller att nyckelknippor tappas bort. Det finns nog lika många kombinationer av nyckelsystem och nyckellösningar som det finns arbetsplatser. Bra lösningar när de började användas men med tiden har nya möjligheter tagits fram.
Därför tycker vi att ett system som kan låsa upp flera behov vore smart. Samma nyckelbricka till datorn som till medicinskåpet eller kanske kan dörrar på avdelningen också fungera tillsammans med andra säkerhetsfunktioner?

RFID-lås med nyckelbrickaÖppna med SITHS-Kort eller välj ett befintligt ID-kort.
Inom vården ställs allt högre krav på spårbarhet och möjligheten till uppföljning. Ett lås som kan det underlättar och ger en trygghet för både användare och arbetsgivare. Enkel registrering av personer och nyckelbrickor gör det administra arbetet minimalt. Dessutom kan en person läggas till eller tas bort på någon minut.
Vårt mycket prisvärda och framför allt funktionella låssystem har många fördelar då det är möjligt att komplettera i efterhand och det minimala arbetet vid montering och underhåll. Det innebär bl.a. att kabeldragning inte behövs och att batteritiden beräknas till mer än 20.000 öppningar eller 3 år

Nycklar på vift

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *