Till våra medicinskåp finns en rad olika lås. Vi vill göra det enkelt för dig, berätta vad du har för behovs så tar vi fram ett lås som passar till just din verksamhet. Här går vi igenom några varianter och funktioner som är vanliga och som är funktionella.

  • Låsa med nyckel till flera medicinskåp
  • Låsa med nyckel till ett medicinskåp + huvudnyckel
  • Låsa med kod – mekaniskt kodlås
  • Låsa med kod – el kodlås
  • Låsa med RFID tagg eller kort

Alla våra lås eller låssystem har fördelar som är unika och som med sin funktion uppfyller olika grader av begränsningar. Vad som är viktigt för er organisation och vilka problem ni ställs inför skiljer sig åt men den erfarenhet vi har av lås och låssystem är att det ska kunna gå att uppdatera och lägga till lås och att de nya låsen har samma förutsättningar som de gamla låsen. Att det fortfarande blir ett system. Detta gäller för lås med nyckel och lås som använder RFID-teknik.

NYCKELLÅS
Våra nyckellås kommer från ASSA och har spårbarhet och möjlighet att följas upp och kompletteras. Det gäller oavsett vilket nyckellås du väljer från oss.

KODLÅS
Våra mekaniska kodlås är gjorda i metall och har en fyrsiffrig kod. Koden är självklart valbar och dessutom mycket enkel att välja. En fördel med dessa lås är att det går att köpa till en nödnyckel. Den räddar dig om koden är borttappad med hjälp av återställningsfunktionen kan låset nollställas för ny eller befintlig kod. Ditt låssystem har en spårbarhet vilket innebär att vi kan ta fram en ny nödnyckel till dina lås.

RFID OCH NYCKELBRICKA
Med ett lås som öppnas med RFID-tagg eller kort skapas förutsättningar för spårbarhet och ett enkelt handhavande om en nyckelbricka behöver ersättas eller tas bort. Varje lås kan ställas in för unika användare eller en hel avdelning. Med ett enkelt program läggs användare till, allt i ett unikt system.
Nyckellås2

 

 

 

 

 

 

 

 

pdficon_large Produktblad Lås och låssystem