Medicinbox WIOLA i trä med plats för pärmMedicinskåp och medicinbox
Våra medicinskåp finns i flera varianter och med praktisk utrustning. Vanligast är kanske de som är tillverkade i plåt, som t.ex. Medicinskåp FLEXIBEL, Men vi tillhandahåller också modeller tillverkade i flera olika trämaterial, t.ex. Medicinskåp WIOLA. Medicinskåp eller medicinbox finns med både en och två luckor, med värdefack eller med extra utrymme för pärm. Våra medicinskåp har flyttbara hyllplan och plats för pärm. För flera modeller används luckan som skrivyta och delningsyta. Praktiska detaljer som underlättar och förenklar arbetet med medicin.

Anpassa skåpet efter behovetMedicinskåp Rejäl XL med timelox

Vi har medicinskåp till särskilt boende och äldreboende. Vi har även skåp för ssk expedition. Behöver det vara slagtåligt eller ska skåpet passa in med annan inredning? Eller kanske båda? För förvaring av narkotiska preparat finns Medicinskåp REJÄL eller Medicinskåp REJÄL XL. Här finns det även plats för akutväska/medicinväska eller annan utrustning som har behov av ett rejält skydd. Med lager och montering av medicinskåp i Örebro och viss tillverkning kan vi enkelt ta fram ett kundanpassat medicinskåp.

Utbyggbara låssystem

En viktig detalj som kanske kommer lite i skuggan av medicinskåpet är låset, eller rättare sagt låssystemet. I en verksamhet behövs det låsbara medicinskåp och ett nyckelsystem som går att komplettera med fler lås och flera nycklar i samma serie. Ska det finnas tillgång till huvudnyckel även om tre år? Våra låssystem är utbyggbara, möjliga att komplettera till samma nyckelserie och kommer från ASSA.Kodlås ALC för medicinskåp

RFID-Lås och Mekaniska kodlås

RFID lås till medicinskåpDen bästa kontrollen och bästa säkerheten levereras med vårt RFID-lås. Det ger möjlighet att följa upp medicinering och se vem som öppnat medicinskåpet och vid vilken tidpunkt.
Om nycklar tappas bort eller försvinner på annat sätt kan också ett kodlås vara ett alternativ. Ett mekaniskt kodlås från Wiktorson Hjälpmedel har fördelen att det går att ställa in en egen kod, byta ut den när så önskas samt ta fram en bortglömd kod. Låsen har en nödnyckel som tillval. Den hjälper till i kniviga situationer.

Ring oss idag på 019-760 14 10 – vi hjälper er hela vägen.