Medicinskåp Wiola

Medicinskåp Wiola är idealisk för individuell förvaring av läkemedel. Medicinskåp WIOLA är anpassat för äldreboende, hemtjänst och särskilt boende. Ett träskåp för medicin ger ett varmare intryck och kan får i det material som passar in med övriga detaljer och möbler i rummet. Vi skapar förutsättningar för funktionella och snygga lösningar som användare uppskattar. Alla våra medicinskåp har flyttbara hyllor som gör att skåpet kan få den utformning som passar bäst efter brukarens medicinbehov. Medicinbox Wiola har flyttbara hyllor som enkelt skapar plats för medicinförpackningen. Samtliga medicinskåp i trä från Wiktorson kan tillverkas i ett material och den färg som passar för er verksamhet och era lokaler. Några alternativ är björk, bok eller vitlackerat.

 


 

 

Medicinskåp Wiola har plats för pärm framför hyllorna. Det kan också levereras med pärmfack eller plats för säkerhetsbox. Dörren används som delningsyta/skrivyta. Det innebär att medicinskåpet har små mått men rymma mycket.

 

Vårt flexibla träskåp för medicinskåp finns även med fötter för placering på bänk eller bord. Då behöver inte medicinskåpet monteras på vägg utan placeras där det passar bäst. Det är lämpligt när medicinskåpet flyttas runt eller tillfälligt placeras hos brukare.

 

 

 


Våra medicinskåp finns med flera olika låssystem:

– Likalåsning nyckel – Likadant lås i varje skåp
– Huvudnyckel – Olika lås i varje skåp
+ huvudnyckel till personal
– Kodlås – Med eller utan batterier
RFID – Öppna med tag eller kort.

Läs mer om våra låssystem HÄR.pdficon_large
Produktblad Medicinskåp WIOLA