Garage HMFHMF är ett garage där du parkerar och förvarar din El-scooter eller El-rullstol. Den ha plats för nästan alla modeller på marknaden. I hjälpmedelsförråd HMF finns det gott om plats för det och dessutom utrymme för laddare och annat som hör till. Det finns hylla för laddare eller annat tillbehör, självklart finns det lyse och eluttag för din laddare samt temperaturvakt som hjälper till att garaget har rätt temperatur och att din laddning av t.ex permobil eller mini-crosser blir på bästa sätt.Detta är standardutrustning. Vi tycker om möjlighet att välja till detaljer som får produkten att passa in i sin miljö och eller funktioner som ger användaren en bättre förvaring och tillgänglighet. Som standard kommer HMF garaget med ett lås som är lätt att använda med nyckel och ett handtag. Låset har spanjolett anpassat till dubbeldörr, något som är standard hos oss. Vi ger möjlighet att göra tillval för manövrering vid öppning av HMF. Vi har en praktisk Dörr-automatik med fjärrkontroll, för den som behöver det. Till dörr-automatik finns en enkel och prisvärd funktion för att öppna med mobiltelefon.


Garage HMF_rod_310x270

Garage HMF har stående träpanel som ytskikt i väggar. Taket är byggt med rejäl takplåt i svart. Mot mark finns plåtprofil för att skydda garaget mot väder och vind. Som standard har vi hängränna i bakkant av taket samt stuprör för att ta hand om vatten från taket.
Här till vänster finns ett exempel på anpassat Minigarare med röd färg och vita knutar. Vi har anpassat det till huvudbyggnaden och omkringliggande miljö. Funktion och anpassning är viktigt oss.

 

 

 


pdficon_large
Produktblad Garage HMF