CoverUp minigaragePrintCoverUp Minigarage Zoom

 

 

 

CoverUp minigarage är ett förråd fyllt av fördelar!
Rymmer alla typer av transporthjälpmedel.
Hjälpmedelsförrådet som tänker på alla.

Transporthjälpmedel för utomhusbruk behöver en plats att förvaras på. Lösningen heter CoverUp Minigarage. Det har aldrig varit enklare att välja förrådslösning.
Som beställare gillar du säkert att höra ord som kostnadseffektivt, lätt att transportera, ännu enklare att montera och dessutom återbrukbart. Som användare är det förstås ett plus att det öppnas och stängs med fjärrkontroll, är lättplacerat och passar in i de flesta hemmiljöer samt att CoverUp Minigarage rymmer alla typer av transporthjälpmedel.

 

 

CoverUp Minigarage - stängt      CoverUp Minigarage - öppet

 

 

 

 

 

 

CoverUp är en unikt och helt ny lösning som förvarar och skyddar din elrullstol eller annat transporthjälpmedel. Det är enkelt att öppna och stänga. Det styrs av en fjärrkontroll som aktiverar motorerna och smidigt öppnar eller stänger minigaraget.

Det finns plats för det mesta

Vi har tänkt att det mesta ska få plats, därför har det en bredd på 1,78 cm och ett djup på hela 2,37 m. Den kraftiga stommen av profilrör för extra stabilitet är en stadig grund för CoverUp. Vår smarta förvaring har ett UV-skyddat material som som är anpassat för vårt nordiska klimat. Väven har en extra beläggning för att klara av när det regnar och när snö faller.

 

pdficon_large

Produktblad CoverUp Minigarage

 

Print