Förvaring av hjälpmedel

Att förvara en el-scooter eller en rollator i ett stort förråd har självklart sina fördelar. Att förvara hjälpmedel i ett praktiskt och snyggt förråd eller garage ger dessutom mervärde. För en cykel eller rollator finns flera alternativ med eller utan låsbar dörr. Behövs ett förråd för en eller flera rullatorer? Vi har modeller som är anpassade för de flesta behov, dessutom med snabba leveranser. Flera av våra modeller är gjorda i trä, det ger dig möjlighet att välja färg som passar för just dig och till ditt hem. Samtliga ”minigarage” levereras färdigmonterade och våra förråd och garage i trä levereras alltid färdigmålade. CoverUp Minigarage är en helt ny lösning vid förvaring av handikapphjälpmedel. Den är lätt att placera på tomten eller vid entré.  Läs mer om våra permobilgarage och andra förråd.

Våra modeller


Minigarage CoverUpMinigarageCoverUp Minigarage

CoverUp minigarage
Minigarage CoverUp är den nya förvaringen för El-scooter och och andra transporthjälpmedel. Det finns gott om plats för de allra flesta modeller på marknaden. Ett smidigt och kostnadseffektivt permobilgarage som öppnas och stängs med fjärrkontroll.


Garage HMF Permobilgarage

Garage för Scooter och El-rullstol Permobilgarage i valfri färg
Garage HMF
Förvaring för El-rullstol och scooter i ett isolerat garage med frostskydd, lyse och uttag för laddare. Garage HMF levereras monterat och målat, bara att ställa på plats.

 

 


ROLLER P1

Förvaring för en rullator Förråd Duett Rullatorförråd
Förråd ROLLER P
Förråd DUETT
Våra förråd för ett hjälpmedel kommer färdigmonterade.


Rullatorförråd DUOFörvaring för två rullatorer Rullatorförråd DUO
Förråd DUO
Förråd FLEX
Våra förråd för två Rullatorer levereras färdigmonterade.

 

 


 

Cykelförråd
Förråd CYKEL
Vi tillverkar förråd efter dina önskemål.


Söker du en lösning som vi inte har som standard?
Vi på Wiktorson Hjälpmedel är duktiga på måttanpassning av våra garage och förråd och tillverkar flera unika kundlösningar där bredd eller djup har ändrats. Specialmått, ändring av taklutning eller att änra färg på garaget är sånt som vi ofta får frågor om och levererar. Till Garage HMF där elrullstolar och scooter har gott om plats för förflyttning finns det standardiserade måttändringar som enkelt kan göra ditt garage till det som passar dig.